(ВІДЕО) Двома автомобілями порушники намагалися доправити до Румунії 7 чоловіків

НАЗАД
05 березня 2024 14:22

Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону затримали чотирьох членів злочинного угруповання, які намагались організувати канал незаконного переправлення осіб за кордон.

Інформацію про спробу незаконного перетинання групою осіб на ділянці відділу «Порубне» охоронці кордону здобули завчасно. Сьогодні вночі порушники намагались реалізувати злочинний план.  

Чотирьох організаторів та сімох чоловіків призовного віку прикордонники затримали на околиці населеного пункту Опришени Глибоцької територіальної громади. Група осіб прямувала до кордону з Румунією на двох легкових автомобілях. Під час затримання правопорушники чинили опір прикордонникам, проте були затримані.

Прикордонні оперативники встановили, що семеро затриманих чоловіків є жителями Тернопільської, Львівської, Сумської, Донецької й Чернівецької областей. Кожен з них мав заплатити за незаконну подорож до Румунії від 5500 до 6000 євро.

Особи затриманих організаторів та помічників встановлено, їм загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України.

За спробу порушення державного кордону та злісну непокору прикордонникам стосовно їхніх «клієнтів» складені матеріали про адміністративні правопорушення за статтями 204-1 та 185-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси